Свалянето на американския безпилотен самолет над Черно море категорично е вражеска провокация

...
Свалянето на американския безпилотен самолет над Черно море категорично е вражеска провокация
Коментари Харесай

Тагарев за сваления дрон: САЩ дават първа загуба във войната между Русия и Украйна

„ Свалянето на американския безпилотен аероплан над Черно море категорично е вражеска провокация от страна на Русия ”. Това съобщи пред NOVA бившият министър на отбраната Тодор Тагарев.
„ Тя е изпълнена по решение от най-високо ниво. Вероятно персонално Путин е бил зает освен това решение. При този случай Съединени американски щати дават първа загуба във войната сред Русия и Украйна ”, разяснява Тагарев.  
„ В този проблем не виждам случайност. Това са преднамерени дейности на водачите. Второ в този случай Америка дава загуби към този момент ”, счита военният специалист.  
„ Руските водачи са проигравали такива проблеми. Те са пробвали няколко метода да смъкват дрона. Единият е като застанат пред него и дронът попадне под струята им. Тя е извънредно мощна, това внезапно наруша аеродинамиката на дрона, той елементарно губи ръководство. Вторият е като са пускали гориво. Третият е, това, което споделя и американската страна, че е имало машинален контакт сред един от самолетите и витлото на дрона. Това е доста рисково. Този дрон не маневрира бързо, лети със относително ниска скорост, по постоянна траектория. Не изключвам също по този начин вероятността да е имало и пукотевица против дрона ”, сподели Тагарев.
По думите му дронът е летял в интернационално въздушно пространство, където няма ограничавания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР